Hasselgården

Välkommen till Hasselgården.

På Hasselgården kan du umgås med dina kompisar i en trygg miljö. Du kan pyssla, fixa naglarna, spela spel, snacka med vuxna som lyssnar, laga mat, baka, lyssna på musik och mycket mer.
Är du musikintresserad har vi en fullt utrustad replokal samt en ny Dj-utrustning som du kan öva dig på. Följ oss på Instagram och få löpande information om vad som händer på gården.

Ungdomarna är med och bestämmer!

På fritidsgården är det DU som bestämmer vad som skall hända. Tillsammans med fritidsledarna planerar och genomför du och dina kompisar era egna idéer. Det kan vara stora idéer som sträcker sig över en längre tid, såsom att planera en spelning eller ett läger. Likaså kan det vara mindre idéer som man genomför under kvällen. Det viktiga är att du själv är delaktig så din tid på fritidsgården blir som du vill ha den.

Rättvis och trygg miljö

Om man vill vara på Hasselgården är man schysst och trevlig mot andra och man gör som personalen säger. Klarar man inte det får man gå hem.
Det betyder att du som besökare alltid skall kunna känna dig trygg och rättvist behandlad på fritidsgården. Vi har samma rättigheter och skyldigheter, samma värde och ingen på fritidsgården får diskrimineras.

Drogfri verksamhet

Det är förbjudet att komma till fritidsgården, till våra discon, spelningar, eller andra arrangemang påverkad av alkohol eller andra droger. Händer detta kontaktar vi dina föräldrar.

Kontakt

Samordnare Fritidgårdar

Therese Wennsten
0303-73 05 35
therese.wennsten@stenungsund.se

Enhetschef ungdomsverksamhet

Evamaria Hallberg
0303-73 83 45
evamaria.hallberg@stenungsund.se

Senast uppdaterad