Idrott, motion

Stenungsund erbjuder ett brett utbud av aktiviteter inom motion och friluftsliv. I centrala Stenungsund finns Stenungsund Arena med simhall, ishall och idrottshall och intill arenan finns Nösnäsvallen med friidrotts- och fotbollsarena med läktare för 500 åskådare samt ett utegym. Runt om i kommunen finns spontanidrottsplatser och flera gymnastiksalar och idrottshallar och flera föreningsanläggningar för olika idrotter.

Vill du hyra tid i någon av våra idrottslokaler?

Gymnastiksalar och idrottshallar bokas i tjänsten e-serve. Du loggar in i tjänsten med BankID. Första gången du loggar in behöver du ange e-postadress för att skapa ett användarkonto. 

Innan du bokar kan du läsa på om de olika salarna och vilka sporter du kan uttöva.
Idrottshallar och gymnastiksalar

För de hallar som ännu inte är direkt bokningsbara i tjänsten, behöver du skicka in det digitala formuläret minst 4 arbetsdagar innan önskat datum.
Taxor och allmänna bestämmelser Pdf, 186.2 kB.

Boka hel säsong

Föreningar, företag eller privatpersoner kan boka hel säsong (abonnemang) efter en särskild prioritetsordning. Ansökan är öppen under vårterminen för ansökan om kommande höst- och vårtermin. Kontakta bokningsavdelningen för mer information (kontaktuppgifter längst ner på sidan).

Boka andra typer av lokaler

Det finns många typer av lokaler för möten, konferenser, kultur, kreativitet, ungdomsverksamhet, slöjd, barnkalas med mera.
Boka lokal, hur går det till?

Kontakt

Reception Stenungsund Arena

0303-73 83 72
- Information om Öppettider - knappval 1
- Kontakt med reception under simhallens öppettider - knappval 2
- Kontakt med Vaktmästare under Stenungsund Arenas öppettider - knappval 3
idrottanlaggning@stenungsund.se

Bokning av lokaler

e-post: bokningfritid@stenungsund.se

Enhetschef Idrott Anläggning

Emil Palmqvist
Stenungsund Arena
emil.palmqvist@stenungsund.se

Senast uppdaterad