Stenungsunds kommunvapen

Ung i kommunen

Stenungsund främjar ungdomars engagemang och tar tillvara på ungdomars intressen utifrån ungdomars förutsättningar.

Stenungsund erbjuder ett rikt föreningsliv och det finns flera arenor för spontanidrott. På fritidsgårdarna inspirerar ungdomar varandra, organiserar, planerar och genomför olika aktiviteter, arrangemang eller läger. Här finns möjligheter att spela musik, tillgång till att repa själv eller i band, uppträda och spela in.

Kulturkontoret i Stenungsund arbetar för att erbjuda ett brett utbud av kulturaktiviteter som barn och ungdomar kan uppleva, vara delaktiga i och själva vara med att arrangera.

Det finns även pengar att söka i StenUNGslanten för ungdomar med goda projektidéer men som saknar medel att genomföra dem.

Då och då i livet, kan vardagen vara kämpig på olika sätt. Ungdomshälsan, ungdomsmottagningen och Pelikanen erbjuder ungdomar stöd och hjälp i olika former, både individuellt och i grupp.

Ladda ner våran app!

Ung i Stenungsund är en app för dig som är ung i Stenungsunds kommun. Appen är utvecklad av Stenungsunds kommun och innehåller information om vad som är på gång i kommunens ungdomsverksamhet. Få koll på vad som händer på kommunens fritidsgårdar, öppettider, evenemang, sök pengar från StenUNGslanten till dina idéer, hitta länkar till bra kontakter, till våra kollegor och andra mötesplatser i Stenungsund. Appen finns att ladda ner gratis till både iPhonelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster & Androidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Senast uppdaterad av Christoffer Ahlberg, 2016-11-17