Företag, stöd och rådgivning

Här hittar du information om de organisationer som kan hjälpa dig som vill starta företag, driver eller vill utveckla ditt företag.

För dig som går i tankarna att starta eller redan driver företag finns det stöd och rådgivning att få. Tveka inte att ta del av organisationernas erbjudanden, de finns till för dig och ditt företag.

Stöd för dig som ska starta, driva och utveckla ett företag

Har du frågor?

Har du frågor eller vill ha guidning till det stöd och den rådgivning som finns i ditt närområde är du välkommen att höra av dig till kommunens medborgarservice.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för näringslivet

I nyhetsbrevet får du information från kommunen och annat som berör dig som företagare. Fyll i din e-postadress nedan för att prenumerera.

Vi sparar personuppgifterna (din e-postadress) för att kunna skicka ut nyhetsbrevet. Den rättsliga grunden för kommunens behandling är allmänt intresse enligt artikel 6.1 e GDPR. Uppgifterna sparas tills vidare eller tills du själv väljer att avsluta prenumerationen. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken "Klicka här för att avregistrera dig" som finns längst ner i varje nyhetsbrev.

Så hanterar kommunen dina personuppgifter


Prenumerera på Frukostklubbens inbjudningar

Du kan också prenumerera på Frukostklubbens inbjudningar. Här anmäler du dig:

Frukostklubben

Senast uppdaterad