Aktivitetshuset

Har du en psykisk funktionsnedsättning eller psykisk ohälsa och vill få en meningsfull sysselsättning och en social gemenskap så är du välkommen till Aktivitetshuset. Inget biståndsbeslut eller remiss krävs för att delta i våra aktiviteter.

Vad kan jag göra på Aktivitetshuset?

Till Aktivitetshuset kan du komma för att fika, prata, spela spel, ägna dig åt konstnärligt skapande, använda våra datorer och delta i olika aktiviteter. De stående aktiviteterna som erbjuds är yogapass två gånger i veckan samt promenader fyra gånger i veckan.

I vårt musik- och yogarum finns tillgång till olika musikinstrument och möjlighet att skapa musik på egen hand samt delta i yogapass eller annan form av träning.

I vårt målarverkstadsrum har du tillgång till symaskiner, skulpturlera samt olika former av bildkonstsmaterial, där finns även tillgång till datorer.

Innehållet på övriga aktiviteter och utbud varierar och bestäms tillsammans med er deltagare på gemensamma husmöten. Det kan vara alltifrån vinterbad till olika musikframträdanden.

Några gånger om året arrangerar vi även olika utflykter utifrån er deltagares önskemål.

Vi har öppet

  • Måndag klockan 8-16
  • Tisdag klockan 8-15
  • Onsdag klockan 8-16
  • Torsdag klockan 8-17
  • Fredag klockan 8-14.30

Vem kan komma till Aktivitetshuset?

Du är välkommen om du har en psykisk funktionsnedsättning eller psykisk ohälsa, bor i Stenungsund och är 18 år eller äldre.

Inget biståndsbeslut eller remiss krävs för att delta i våra aktiviteter.

Komma på provvisit?

Vill du komma på provvisit? Meddela oss gärna dagen innan så att vi kan ge dig de bästa förutsättningarna till en bra introduktion.

Har du frågor?

Vårt telefonnummer är:
0303-73 86 69

0703196822 om du vill SMS:a


 

Kontakt

Aktivitetshuset

Strandvägen 27 A
444 31 Stenungsund
0303-73 86 69 (Mobil 0703-196822 om Du vill SMS:a)

Enhetschef Funktionshinder

Anna Jansson
0303 – 73 28 94
anna.jansson2@stenungsund.se

Senast uppdaterad