Gå direkt till innehållet
Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Ishallen Stenungsund Arena

I ishallen bedriver Stenungsunds Konståkningsklubb och Stenungsunds hockeyförening sina verksamheter samt finns det tider för allmänheten både på helger och på vardagar. Nösnäsgymnasiet har idrottsprogram för både hockey och konståkning. Förskola och skola bokar också in tider för skridskoåkning för sina elever. Ishallen har en publikkapacitet på cirka 1300 personer.

Ishallen stänger för all verksamhet

Regeringen har vid en pressträff på fredagseftermiddagen den 18 december presenterat ytterligare nationella restriktioner för att minska smittspridning. Det innebär att ishallen stänger för all verksamhet från och med lördag den 19 december. Stängningen gäller till och med den 24 januari.

Stenungsund Arenas öppettider (huvudentrén) är oförändrade.

Tack för din förståelse. Tillsammans minskar vi smittspridningen!

I anslutning till ishallen finns en stor foajé med cafeteria. Omklädningsrum för Nösnäsvallens verksamhet med fotboll och friidrott ryms också i anläggningen.

Hitta till Stenungsund Arenalänk till annan webbplats

Ingång för dig som ska åka skridskor sker via entrén mot Nösnäs fotbolls- och friidrottsarena (ishallens västra sida).

Prenumeration

Önskar du du information via e-post om ändringar i öppettider för allmänhetens åkning mm fyller du i din e-postadress nedan.

Vi sparar personuppgifterna för att kunna göra utskick från ishallen. Den rättsliga grunden för kommunens behandling är allmänt intresse enligt artikel 6.1 e GDPR. Uppgifterna sparas tills vidare eller tills du själv väljer att avsluta prenumerationen.

Läs om hur kommunen hanterar dina personuppgifter

Hantera prenumeration

Boka tider i ishallen

Här kan du söka ledig tid i ishallen och göra en bokningsförfråganlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bokade tider i ishallen måste uppgå till sammanhängande block om minst tre timmar på vardagar och minst fem timmar på helger. Vill du boka kortare tid än detta kan bokning göras i anslutning till andra bokningar.

Taxor och allmänna bestämmelserPDF

Kontakt

Vaktmästare ishall

Telefon 0303-73 20 85

Reception Stenungsund Arena

0303-73 83 72

Bokning av lokaler

e-post: bokningfritid@stenungsund.se
Regeringen har vid en pressträff den 18 december presenterat ytterligare restriktioner för att minska smittspridning. Det innebär att kommunens idrottshallar, simhall och ishall stänger för all verksamhet från och med lördag den 19 december. Stängningen gäller till och med den 24 januari.

Vill du komma i kontakt med de föreningar som bedriver verksamhet i ishallen:

Stenungsunds Hockeyföreninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stenungsunds Konståkninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad