Föräldrarådgivning

Vill du ha någon att dela vardagsproblemen med? Ibland behöver du som förälder kanske någon att prata med, någon som lyssnar och ger stöd. Det kan vara små eller stora problem, att du känner oro för eller är bekymrad för ditt barn. Föräldrarådgivningen är ditt bollplank i vardagen.

Du är inte ensam

Att vara förälder är oftast en källa till värme och kärlek men kan också vara svårt och krävande. Ibland kan man få känslan av att vara ensam om att ha bekymmer eller funderingar om föräldraskapet, men så är det inte!

Föräldrarådgivningen - en hjälp på vägen

Till Föräldrarådgivningen kan du vända dig med små eller stora funderingar och/eller att du känner oro för ditt barn.  Vi kan vara ditt bollplank och erbjuda samtal, råd och stöd. Vi kan även lotsa dig vidare om du inte vet vart du ska vända dig för att få den specifika hjälp eller stöd som du behöver.

Föräldrarådgivningen riktar sig till dig som är förälder/vårdnadshavare till barn upp till 18 år i Stenungsunds kommun.

Ni kan ringa för ett rådgivande samtal, boka tid för ett personligt möte/eller via teams eller ställa en fråga via formuläret nedan. Inga journaler förs och vi har tystnadsplikt. Kontakten är kostnadsfri. Vi bokar tolk om ni önskar.

Tveka inte att höra av dig! 

Kontaktuppgifter

Föräldrar med barn 0-12 år

Familjecentralen Hasselkärnan
Johanna, telefon 0303-73 80 34 eller 072-703 80 34.

Föräldrar med barn från 13 år

Marita, telefon 0303-73 83 43 eller 070-394 83 43.

Ställ frågor direkt via webben

Du kan använda formuläret nedan för att ställa frågor till föräldrarådgivningen.

Under semestertider kan det dröja innan vi har möjlighet att svara.Vid akuta ärenden kontakta receptionen på Enheten för barn och unga på telefon 0303-738133 eller växeln på telefon 0303-730000.

Observera att frågor via formuläret endast besvaras via e-post.

Barnets ålder: * (obligatorisk)
Kontakt

Föräldrarådgivning

0303-73 83 43

Senast uppdaterad