Gå direkt till innehållet
Nösnäsgymnasiets logotyp, länk till startsidan

Projekt och utveckling

Elever

Du går på gymnasiet för att lära dig saker, för att utvecklas och öppna dörrar mot framtiden. Allra bäst lär du dig när du hittar din energi och lust att lära. Nösnäsgymnasiet arbetar med olika projekt för att stärka våra pedagogiska tillvägagångssätt och modernisera undervisningen för att ge våra elever en kvalitetsinriktad utbildning.

Nösnäsgymnasiet– öppet för verkligt lärande

På Nösnäsgymnasiet tar vi hela världen till hjälp i sökandet efter den lusten. Vi jobbar med projekt där du får lämna skolbänken och utforska verkligheten utanför, kanske tillsammans med företag eller organisationer. Vi använder praktik, internationellt utbyte, resor och rollspel för att ge dig så många ingångar till kunskapen som möjligt – allt i en trygg miljö där det finns massor av stöd och hjälp om och när du behöver det.

Vi har samarbeten både internationellt och lokalt med vänskolor, företag, organisationer, universitet och högskolor. Som elev hos oss får du möjlighet till utbyte med andra länder och kulturer samt inblick i arbetslivet genom arbetsplatsförlagt lärande och Ung företagsamhet.

Nösnäsgymnasiet är ett certifierat Teknikcollage och Vårdcollage.

Länk till Nösnäsgymnasiets Teknikcollege

Länk till Nösnäsgymnasiets Vård- och omsorgscollege

 

Kontakt

Nösnäsgymnasiet

Gymnasievägen 2
444 47 Stenungsund
Telefon 0303-73 80 80
expedition.nosnas@stenungsund.se

Senast uppdaterad