Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Råd och stöd kring energiförsörjning

Skenande priser på energi i Europa skapar stora konsekvenser för såväl invånare som företagare. Därför har vi listat några tips på var du kan vända dig för att få råd kring energiförsörjning och stöd som går att söka.

Energi- och klimatrådgivning

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finns tillgänglig för företag, organisationer och privatpersoner. Rådgivningen är oberoende och kostnadsfri och sträcker sig från ventilations- och uppvärmningssystem till energieffektivisering av exempelvis trycklufts- och kylanläggningar.

Mer information om kommunens energi- och klimatrådgivning Länk till annan webbplats.

Energimyndigheten

Få mer information, stöd och vägledning om hur du kan energieffektivisera din organisation hos Energimyndigheten.

Jag vill energieffektivisera mitt företag (energimyndigheten.se) Länk till annan webbplats.

Lägesbilder, prognoser med mera från Energimyndigheten Länk till annan webbplats.

Solceller

Funderar du som företagare på att sätta solceller på taket på din fastighet. Här kan du få information från bygglovsenheten, om det krävs bygglov, vad ett eventuellt bygglov för solceller kostar och hur lång tid du kan förvänta dig för handläggning av ditt ärende.
(se om informationen på sidan nedan förklarar det som denna text beskriver)

Solceller, solpaneler och solfångare

Klimatlöftet

Med Klimatlöftet kan du som västsvenskt företagare få kostnadsfritt stöd för att minska ditt företags klimatpåverkan. Samtidigt stärker du er konkurrenskraft och tillsammans bidrar vi till den gröna omställningen. Gå med och välj klimatlöften.

Klimatlöftet Företag - Västsvenska Handelskammaren Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad: 2024-05-22