Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Rådgivning

Behöver du hjälp med att komma vidare? Oavsett om du är ny som företagare eller om du drivit företag under många år, finns det värdefull rådgivning som du kan ta del av.

Företagslots

Företagslotsen hjälper dig inom kommunen i etableringsprocessen. Kontakta kommunen för att få prata med företagslotsen och få vägledning för just dina frågor. Oavsett om det handlar om nyetablering, omlokalisering och expansion på befintlig plats.

Business Region Göteborg

Business Region Göteborg arbetar med näringslivsutveckling i Göteborgsregionen. Oavsett om du nyligen har startat företag eller om du vill komma vidare med din idé eller om du funderar på att investera eller etablera verksamhet i regione kan du kontakta dem.

Business Region Göteborg Länk till annan webbplats.

YESBOX

YESBOX finns för dig som är entreprenör, innovatör, nyföretagare, för dig som går i starta-eget tankar eller som har en idé du vill utveckla.

YESBOX Länk till annan webbplats.

Enterprise Europe Network (EEN)

Enterprise Europe Network (EEN) hjälper företag kostnadsfritt med:

  • Information och råd om EU-regler och finansiering
  • Förmedling av internationella affärspartners
  • Service och hjälp vid teknik- och forskningssamarbete

Enterprise Europe Network Länk till annan webbplats.

Turistrådet Västsverige

För dig som arbetar inom besöksnäringen. Utvecklar och marknadsför västsverige som destination.

Turistrådet Västsverige Länk till annan webbplats.

Göteborg & Co

Göteborg & Co är officiellt destinationsbolag för Göteborgs Stad och storstadsregionen. Verkar som en icke-kommersiell och neutral part i utvecklingen av göteborgsregionen inom turism, evenemang, möten och reseanledningar.

Göteborg & Co Länk till annan webbplats.

Näringslivschef

Varmt välkommen att kontakta kommunens näringslivschef Jessica Waller via e-post jessica.waller@stenungsund.se vid frågor eller funderingar.

Uppdragsutbildningen

Uppdragsutbildningen är en del av Vuxenutbildningen där det hålls kurser och föreläsningar för både företag och organisationer. Utbudet är mycket stort med allt från marknadsföring, data och språk, till vård och ekonomi. Alla aktiviteter är skräddarsydda enligt mottot ”Utbildning, när, var och hur du vill!”.

Läs mer om uppdragsutbildningen här.

 

Sidan uppdaterad: 2024-05-23