Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Vill du medverka i mässan Kultur och Rötter?

Lördagen den 19 oktober kommer Tjörns, Orusts och Stenungsunds kommun tillsammans med andra organisationer att arrangera en mässa på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund.

Mässan kommer att bestå av föreläsningar, panelsamtal, scenframträdanden och prova-på-aktiviteter. Brännheta ämnen kommer att blandas med lättsammare.

Det genomgående temat för mässan är kultur, integration, tradition, och religion. En central frågeställning är ”Hur blir vi en inkluderande region, där vi bryter utanförskap och segregation?” Syftet är att lyfta det arbetet som görs lokalt och nationellt i dessa områden och skapa ett forum för samtal, diskussion och frågestunder. Målet är att motverka fördomar, sprida kunskap och skapa förståelse.

Vill du bidra till mässan? Oavsett om du är en privatperson, en skolklass, ett företag, en organisation eller en förening har du säkert kunskaper eller talanger som kan visas upp under detta evenemang. Ni kan få ett bord att ställa ut på eller en scen att berätta/uppträda från. Man kan här också anmäla sig som volontär för dagen.

Är du sugen på att vara med? Då ser vi fram emot att få in din anmälan!

Observera! En anmälan här innebär inte en garanterad medverkan då vi har begränsat utrymme av deltagare. Efter att vi fått in din anmälan kommer vi återkomma så fort vi kan med besked om ett samarbete är möjligt.

Intresseanmälan

Kontakt

Har du frågor? Kontakta Maja Falkeborn Willner på
Epost: Maja.falkeborn.willner@tjorn.se
Telefon: 076-634 12 82


Senast uppdaterad