Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Simhallen i Stenungsund Arena stänger för underhåll under semesterveckorna

Simhallen i Stenungsund Arena kommer att stängas för underhåll under en period på 11 veckor denna sommar, från vecka 24 till och med vecka 34. Underhållsarbetet kommer att innefatta renovering av ytskikt, service av höj- och sänkbara golv och tekniska system med mera.

Stängningen är nödvändig dels eftersom simhallen ska genomgå en femårsbesiktning i maj, och detta ger en chans att åtgärda fel som eventuellt upptäcks under besiktningen. Dessutom har det under de löpande garantiavstämningarna som skett framkommit att 25-metersbassängen behöver fogas om, och detta kommer också att åtgärdas under samma tidsperiod som övriga reparationer.

Stängningen kommer att ske under lågsäsongen, och alla årskort/värdekortsinnehavare kommer att få sina kort förlängda/frysta i elva veckor. Verksamheten ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka.

- Vi förstår att stängningen är oönskad för besökarna, men efter fem år är det naturligt att åtgärda det slitage som hela tiden sker på en badanläggning. Efter sommaren kommer simhallen att vara i ett bra skick och kunna fungera på det sätt som vi och besökarna vill" säger Emil Palmqvist, enhetschef Idrott Anläggning, Stenungsunds kommun.

Senast uppdaterad