Stenungsunds kommunvapen

Publicerad: 2017-10-03 10.28

Marching for Love - en fantastisk musikupplevelse

Den 11 oktober klockan 19 är det dags för "Marching for Love" i Stenungsunds Arena (Sundahallen). Cirka 250 ungdomar och körer från Stenungsund, sjunger tillsammans med artister från Sverige och Sydafrika.

Marching for Love

- Jag är säker på att det kommer bli en fantastisk kväll med en massa sång och glädje, säger Caroline Rabacke, lärare på Kyrkenorumskolan. Vår kör med cirka 250 elever och vuxna från Stenungsund kommer tillsammans med Triple & touch, den sydafrikanska artisten Thandiwe Mazibuko och ungdomar från Sydafrika skapa en härlig stämning.

Medverkar under kvällen gör också Mollie Minott. Mollie kom tvåa i idol 2014, sjungit en duett med James Blunt och var förra året med på hela Marching for Love-turnén där hon visade både på och av scen hur hon förkroppsligar Star for Life's budskap om att jobba för sina drömmar samtidigt som hon jobbar för att stärka andra ungdomar.    

Biljettintäkterna går till Star for Lifes arbete i södra Afrika. Star for Life har som vision att motivera och inspirera ungdomar till bättre liv och en ökad framtidstro. Ungdomar stimuleras att fokusera på sin utbildning och ta hand om sin hälsa.

- Det är elever från bland annat Ekenässkolan, Kopperskolan, Kristinedal och Kyrkenorum som är med i kören, säger Caroline. Det har varit ett jättestort intresse att vara med, vilket visar på ett stort engagemang bland våra barn och ungdomar. Jag tycker det här är ett fantastiskt sätt att ge ungdomarna möjlighet att möta nya människor och kulturer. Att se att vi är olika med ändå så lika.

-Det ska bli fantastiskt roligt för oss att komma till Stenungsund och jag vet att vår dag tillsammans med skoleleverna kommer att ge många nya möten, musikupplevelser och en hel del framtidstro, både hos dem som är med och sjunger, men även för dem som kommer och lyssnar på konserten, säger Göran Rudbo i Triple & Touch. Han är tillsammans med Ken Wennerholm konstnärliga ledare för Marching för Love och musikambassadörer hos Star for Life.

Välkommen du också!

Boka din biljett härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterKontakt

Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2017-10-03