Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Bad vid brygga i Söskär

Foto: Linnea Johansson

Badplatsbingo - byt badplats och upplev mer!

Denna sommar uppmanar Stenungsunds kommun alla badsugna att spela badplatsbingo. Genom att byta badplats blir upplevelserna fler och dessutom sprider vi ut oss så att trängseln blir mindre.

Badplatsbingo är en aktivitet för hela familjen som syftar till att få kommunens invånare att sprida ut sig på kommunens samtliga badplatser, undvika trängsel och upptäcka nya platser.

I Stenungsund har vi förmånen att kunna erbjuda både salt- och sötvattens bad, och våra badplatsanläggningar är under tillsyn hela sommaren. Men få är de som besökt och badat på dem allesammans. Denna sommar hoppas vi att alla tar chansen och badar i både Hällungens söta och vidsträckta vatten eller ifrån klipporna i Källsnäs, fiskar krabbor på Söskär eller badar manetfritt och småbarnsvänligt i Talbo. I Stenungsund finns något för alla!

Med badplatsbingobrickan kan du enkelt hålla koll på kommunens alla badplatser och kryssa både vågrätt och lodrätt - vem blir först att kryssa hela brickan? Kom bara ihåg att du måste hoppa i för att få kryssa i!

Läs mer om badplatsbingo och ladda hem bingobrickan för utskrift här.

Bingobricka finns även att hämta på Stenungsund arena, Kulturhuset Fregatten samt kommunhuset.

Senast uppdaterad