Stenungsunds kommunvapen

Uppstart byggnation av ny simhall

Området mellan Stenungsund Arena och Nösnäsgymnasiet är avspärrat för byggnation av ny simhall.

Vill du ha e-post när den här sidan uppdateras med ny information anger du din e-postadress nedan.

Receptionen/kassan flyttar
Från och med måndag den 6 november kommer reception/kassa finnas i den korridor som går mellan idrottshallens omklädningsrum och simhall/motionsrum (andra korridoren på vänster sida). Se ritningöppnas i nytt fönster. Det kommer även att finnas skyltar som leder dig rätt.

Entré
På grund av avspärrningen är Stenungsund Arenas entré flyttad till den västra sidan av byggnaden, mot grusplanen. Den nya entrén finns innanför garagebyggnaden. Se karta
öppnas i nytt fönster
Entrén till ishallen (både spelarentré och till foajén) kommer att vara öppna för verksamhet men du måste gå förbi Stenungsund Arena på den västra sidan (mot grusplan).
Receptionen (kassa, ingång till simhall och motionsrum)  kommer under augusti månad att behöva flyttas. Ingång sker efter flytt istället via den korridor som går mellan idrottshallens omklädningsrum och simhall/motionsrum. Mer information kommer längre fram och skyltar som hjälper dig hitta rätt kommer att finnas.

Kontor/Administration
Den östra delen av Stenungsund Arena med konferensrum, personalrum, kontor, Idrottsrehab, Idrottsskolans och S77:s kanslier rivits (reception/kassa och ingång till simhall och motionsrum påverkas inte).
Kontoret är nu placerat i konferensrummet i ishallen.

Kanslier Idrottsskolan, S77 och Stenungsunds Innebandyklubb
Idrottsskolanslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kansli finns numer i tillfälliga baracker på grusplanen väster om Stenungsund Arena. För att komma i kontakt med S77länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Stenungsunds Innebandyklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hänvisar vi till deras hemsida.

Närhälsan Nösnäs Rehabmottagning
Nu är Idrottsrehab tillbaka i ombyggda lokaler i Stenungsund Arena. (Där Stenungsunds Innebandyklubb tidigare hade sitt, bredvid brottar/judolokalen).

Bowling
Bowlinghallen har nu stängt och öppnar igen i privat regi i samband med att den nya simhallen står klar i juni 2018. Det är en mycket omfattande ombyggnation av befintliga lokaler samt anpassning till det nya huset därav den långa stängningstiden.
Mer information om bowlinghallen kommer i samband med att de nya ägarna presenteras.

Byggarbetsplats för ny simhall

Kontakt

Enhetschef Idrott/anläggning

Mattias Mossberg
Stenungsund Arena
mattias.mossberg@stenungsund.se

Senast uppdaterad av Marita Hjelm, 2018-01-18