Stenungsunds kommunvapen

Uppstart byggnation av ny simhall

Stenungsund arena

Området mellan Stenungsund Arena och Nösnäsgymnasiet är avspärrat för byggnation av ny simhall.

Vill du ha e-post när den här sidan uppdateras med ny information anger du din e-postadress nedan.

Frågor och svar kring byggnationen av simhall
Svaren på de vanligaste frågorna vi får in om byggnation av den nya simhallen hittar du här.

Simhall och motionsrum stänger i juni
Från och med lördag 2 juni är simhall och motionsrum stängt. Den nya simhallen öppnar måndag den 2  juli (med reservation för ändrade förutsättningar). Mer information om öppettider kommer.
Motionsrummet stänger i kommunal regi och ny träningsanläggning kommer att öppna i Stenungsund Arena i STC's regi under våren 2019.

Receptionen/kassan flyttar
Från och med måndag den 6 november kommer reception/kassa finnas i den korridor som går mellan idrottshallens omklädningsrum och simhall/motionsrum (andra korridoren på vänster sida). Se ritningöppnas i nytt fönster. Det kommer även att finnas skyltar som leder dig rätt.

Entré
På grund av avspärrningen är Stenungsund Arenas entré flyttad till den västra sidan av byggnaden, mot grusplanen. Den nya entrén finns innanför garagebyggnaden. Se karta
öppnas i nytt fönster
Entrén till ishallen (både spelarentré och till foajén) kommer att vara öppna för verksamhet men du måste gå förbi Stenungsund Arena på den västra sidan (mot grusplan).

Kontor/Administration
Den östra delen av Stenungsund Arena med konferensrum, personalrum, kontor, Idrottsrehab, Idrottsskolans och S77:s kanslier har rivits. Kontoret är nu placerat i konferensrummet i ishallen.

Kanslier Idrottsskolan, S77 och Stenungsunds Innebandyklubb
Idrottsskolanslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kansli finns numer i tillfälliga baracker på grusplanen väster om Stenungsund Arena. För att komma i kontakt med S77länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Stenungsunds Innebandyklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hänvisar vi till deras hemsida.

Närhälsan Nösnäs Rehabmottagning
Nu är Idrottsrehab tillbaka i ombyggda lokaler i Stenungsund Arena. (Där Stenungsunds Innebandyklubb tidigare hade sitt, bredvid brottar/judolokalen).

Bowling
Bowling, café och restaurang planeras att vara i drift i augusti 2018. Det är en mycket omfattande ombyggnation av befintliga lokaler samt anpassning till det nya huset därav den långa stängningstiden.
Mer information om bowlinghallen kommer i samband med att de nya ägarna presenteras.

Kontakt

Enhetschef Idrott/anläggning

Mattias Mossberg
Stenungsund Arena
mattias.mossberg@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2018-06-15