Stenungsunds kommunvapen

Stenungsund Arena

Arenan illustration

I centrala Stenungsund finns Stenungsund Arena - kommunens största motionsanläggning med ishall, simhall, bastu samt en idrottshall som nyttjas av skolan dagtid och föreningslivet under kvällar och helger. Det finns även lokaler för bordtennis, judo och brottning.

Närhälsan Idrottsrehab har också mottagning här och i källaren finns ett föreningsdrivet gym som drivs av Stenungsunds Skivstångsklubb.

Hitta till Stenungsund Arenalänk till annan webbplats

Välkommen på invigning

25 augusti är det invigning på Stenungsund Arena. Välkommen!

Öppettider 2 juli - 23 augusti

Huvudentrén är öppen helgfri måndag - torsdag klockan 7-20 och fredagar klockan 7-15 (tiderna gäller från måndag 2 juli - torsdag 23 augusti).

Observera att de olika verksamheterna till exempel simhallen har egna öppettider, läs under respektive sida för mer information.

Pågående byggnation

Den gamla simhallen och motionsrummet har nu stängt. Den nya simhallen öppnade den 2 juli och bowling, café och restaurang planeras att vara i drift i augusti 2018. Motionsrummet kommer inte att drivas mer i kommunal regi utan en ny motionsanläggning öppar under 2019 i STC's regi.

Byggnation av ny simhall

Frågor och svar kring byggnationen och nya arenan

Kontakt

Reception Stenungsund Arena

0303-73 83 72

Bokning av lokaler

Telefon 0303-73 83 86
bokningfritid@stenungsund.se

Sök lediga tider i idrottshall, bordtennislokal, brottar/judolokal, konferensrum eller ishalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bokade tider i ishallen måste uppgå till sammanhängande block om minst tre timmar på vardagar och minst fem timmar på helger. Vill du boka kortare tid än detta kan bokning göras i anslutning till andra bokningar.

Enhetschef Idrott/anläggning

Mattias Mossberg
Stenungsund Arena
mattias.mossberg@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2018-07-13