Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Underhållsarbete vid Akzohuset

Med start från måndag den 14 februari kommer vi utföra underhållsarbete vid Akzohuset vid Stenunge Allé. Det innebär att bilar som ska in till garaget under Akzohuset samt till båtklubben behöver omdirigeras under arbetets gång. Även gång- och cykelbanan förbi Stenunge Allé kommer att dras om.

Vi behöver byta ut delar av ledningsnätet för dagvatten och spillvatten vid Akzohuset. Det kommer ske i två omgångar. Detta arbete kommer att påbörjas på måndag den 14 februari. I dagsläget kan vi inte säga när omgång 1 är klar och omgång 2 påbörjas. Vi planerar att vara klara med arbetet senast den 31 mars.

För att kunna utföra arbetet kommer vi att behöva dirigera om bil samt gång- och cykeltrafiken runt Akzohuset under tiden.

Det innebär att du som ska till garaget under Akzohuset, till båtklubben eller till parkeringen vid Akzohuset som vätter mot bron, behöver använda en provisorisk väg.

Gång- och cykelbanan kommer att ledas om runt kvarteret på Stenunge Allé under arbetets gång.

Det kommer att finnas vägskyltar för hur trafiken leds om.

Vi kommer även på att sätta upp belysning längs gång- och cykelvägen mellan Stenunge Allé och Akzohuset under arbetet. Vi kommer också anlägga två korttidsparkeringar som kan nyttjas för av- och påstigning.

Illustration över hur trafiken leds om under skede 1 och 2 Pdf, 4.3 MB.

 

Senast uppdaterad