Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Bli en cykelvänlig arbetsplats

Missade ni förra året så finns nu en ny chans ett bli cykelvänligast! Stenungsunds kommun är en partner till Cykelvänligast, som drivs av Cykelfrämjandet och Svenska cykelstäder, för att stötta arbetsplatser i kommunen att underlätta för sina medarbetare att cykla till och från jobbet. Aktiv pendling ger friskare och mer välmående medarbetare.

Cykelvänligast är en plattform som erbjuder stöd, rådgivning och inspiration till arbetsplatser runt om i landet som vill göra det enklare för sina medarbetare att välja cykeln. Deltagandet är kostnadsfritt och ni bestämmer själva er ambitionsnivå. Alla arbetsplatser är välkomna att delta, stora som små!

Rådgivning, tips och tävlingar

Genom kostnadsfri rådgivning undersöker Cykelvänligast arbetsplatsens förutsättningar och ger förslag på möjliga förbättringar. Det kan handla om säkra cykelparkeringar, cykelpumpar och duschar, men också förmånscyklar, evenemang och engagerat ledarskap. Ni erbjuds samtidigt evenemang och tävlingar för att driva på omställningen. Ni kan tävla om tre olika priser: Cykelvänligast, Årets nykomling och Årets cykelidé.

Mer om Cykelvänligast och registrera din arbetsplats Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad