Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Nu öppnar Mini-Maria närmottagning för Stenungsund och Kungälv

Måndag 5 juni öppnar en närmottagning för Mini-Maria i Kungälv. Närmottagningen riktar sig till ungdomar i Stenungsund och Kungälv och erbjuder hjälp till unga som har problem med exempelvis alkohol, droger eller spel om pengar.

Vad är Mini-Maria?

Mini-Maria vänder sig till dig som är tonåring eller ung vuxen (13-21 år) och som har bekymmer med alkohol eller andra droger, eller spel om pengar. Du kan på eget initiativ vända dig direkt till dem för att få råd, stöd och behandling. De som arbetar på mottagningen har olika yrken och samarbetar för att ge dig ett gott stöd.

Även du som är förälder eller anhörig kan vända dig till Mini-Maria. Alla besök till Mini-Maria är kostnadsfria och alla som arbetar där har tystnadsplikt.

Var ligger den nya närmottagningen?

Mottagningen ligger på Bagaregatan 6 i Kungälv, i ett stort vitt hus nedanför området Liljedal. Närmsta busshållplats är Kexbageriet.

När har Mini-Maria i Kungälv öppet?

Fram till 6 juni hänvisas ungdomar i Stenungsund som tidigare till huvudmottagningen i Mölndal.

Närmottagningen i Kungälv kommer vara bemannad på måndagar och onsdagar klockan 08.00-16 till att börja med. Det går dock att kontakta mottagningen hela veckan på telefon.

Hur kontaktar jag mottagningen i Kungälv?

Telefonnummer till mottagningen 010-441 50 90

Kontaktuppgifter och öppettider - 1177 Länk till annan webbplats.

Mer om Mini-Maria

Mini-Maria drivs i samverkan med Kungälvs kommun och Västra Götalandsregionen. Närmottagningen i Kungälv ingår i Mini-Maria Västra med bas i Mölndal.

Om Mini-Maria på VGR:s webbplats. Länk till annan webbplats.

Relaterad information

Hjälp till barn och unga Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad