Stenungsunds kommunvapen

Föreläsningar och seminarier

Här presenterar olika föreläsningar, seminarier och föräldracaféer som erbjuds föräldrar eller andra viktiga vuxna samt personal i Stenungsund. Tillfällena erbjuds för att öka kunskapen och ge inspiration om föräldraskap och barns utveckling. Har ni önskemål om ämne eller specifik föreläsare tar vi gärna emot förslag.

"Barn som bråkar"

att hantera känslostarka barn i vardagen

Barnen bråkar, skriker och gör inte som du säger. Eftersom upprörda känslor smittar är risken stor att du snart är lika arg som ditt barn. Kom och lyssna på en populär föreläsning om hur känslor smittar, varför konflikter blir till bråk och hur du kan ställa krav på ett sätt som fungerar – i stället för att leda till kaos. Målet är en lugnare, enklare och gladare vardag, där både barn och vuxna kan utvecklas och trivas tillsammans.

Tina Wiman är journalist, föreläsare och författare. Hon föreläser och utbildar om lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och mobilen som hjälpmedel. Tina har skrivit boken med samma titel som föreläsningen, tillsammans med Bo Hejskov Elvén. 
 
Plats och datum:
Kulturhuset Fregatten, Stenungsund
26 april kl 18.30 – 20:30
Fri entré.
Möjlighet finns också att ”droppa in” – i mån av plats

Länk till inbjudanPDF

Kontakta folkhälsoplanerare carina.johansson-strandberg@stenungsund.se vid frågor.

Kontakt

Folkhälsoplanerare

Carina Johansson Strandberg
0303-73 81 25
carina.johansson-strandberg@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2018-03-27