Anmälan - Få viktig samhällsinformation via SMS

Stenungsunds kommun har investerat i en SMS-tjänst som kommer att användas vid driftstörningar och större samhällsstörningar. Om du har en mobiltelefon som är registrerad på adressen där du bor kan du få information om driftstörningar via sms. Självklart informerar vi även om våra driftstörningar via hemsidan och i vissa fall via lokalradio. 

Hur har vi fått ditt nummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick. 

Du som vill ha aviseringar till ytterligare/annan telefon 

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, telefon som är registrerat på ditt jobb eller som äger fritidshus i kommunen, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig via formuläret nedan.

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga.

Avanmälan

Om du vill avanmäla en eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från SMS-tjänsten så gör du också det via formuläret nedan.
 
SMS-utskicken kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Anmäl ditt telefonnummer

Använd formuläret nedan för att anmäla ditt nummer. Observera att det kan ta en liten stund innan bekräftelsekoden skickas.

Senast uppdaterad