Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Nu är Kommun-Kim redo att svara på dina frågor

Med vår nya digitala medarbetare Kim får du en ytterligare möjlighet att ställa frågor och får svar direkt av oss. Du får svar oavsett vilken tid på dygnet du ställer frågan.

Kommun-Kim är en så kallad chattbot som flyttat in på kommunens hemsida.

– Kim gör det ännu enklare för stenungsundsborna att ställa frågor. Hen finns på plats dygnet runt och ger dig svar på dina frågor direkt. Kim är ett komplement till det stöd vi kan erbjuda stenungsundsbor och besökare, säger Lars Lidén, digitaliseringschef i Stenungsunds kommun.

Samtidigt som både stenungsundsbor och besökare lättare kan dra nytta av kommunens tjänster, frigör Kim resurser i kommunen på lång sikt och ger medarbetarna mer tid för det personliga mötet med stenungsundsborna.

Eftersom Kim är ny på jobbet är hen inte fullärd, men ju mer Kim används och får feedback på sina svar, desto mer kommer hen att lära sig.

Kim vill ha feedback

För att använda Kommun-Kim klickar du på figuren och ställer din fråga. Om det visar sig att Kim inte kan svara på frågan är det viktigt att du trycker tumme ner och lämnar feedback så att vi kan se vad hen behöver lära sig. Kim kommer även att ge alternativ om hur du kontaktar en fysisk medarbetare som kan svara på din fråga. Får du ett felaktigt svar vill vi gärna att du skickar ett mejl till oss på medborgarservice.

medborgarservice@stenungsund.se

Senast uppdaterad