Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Elisabeth Andreasson ny sektorchef i Stenungsunds kommun

Elisabeth Andreasson blir ny Sektorchef för sektor Utbildning. Hon efterträder Pia Alhäll som nyligen blev kommundirektör i Falköpings kommun

Elisabeth under de senaste månaderna varit tillförordnad sektorchef och har efter avslutad rekryteringsprocess valts ut till att fortsatt leda arbetet i sektorn.

- Jag är jätteglad för rekryteringen och välkomnar Elisabeth som sektorchef för Sektor utbildning. Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med henne i viktiga frågor för Stenungsunds kommun, säger Kicki Nordberg, kommundirektör i Stenungsunds kommun.

Elisabeth Andreasson började arbeta i kommunen 2018, inom Sektor utbildning, som verksamhetschef för förskolan och sektorns stabsfunktion. Innan dess arbetade hon som områdeschef för förskolan i Askim/Frölunda/Högsbo stadsdelsförvaltning. Elisabeth har utöver detta en mångårig bakgrund som rektor, både inom grundskola och förskola.

- Sektor utbildning har verkligen ett unikt uppdrag, att skapa förutsättningar för barn, unga och vuxna att utvecklas, växa och lära. Från förskola till arbetsmarknadsenheten, på skoltid i lektionssalen eller efter skolan på fritidsgården. Att få vara med och leda det arbetet tillsammans med alla värdefulla medarbetare känns som en ära, säger Elisabeth Andreasson.

Elisabeth Andreasson

Senast uppdaterad