Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Alla gymnasieelever boende i kommunen erbjuds matpaket

Elever, både inskrivna på Nösnäsgymnasiet, samt de som går i skola på annan ort, men som är folkbokförda i Stenungsunds kommun, erbjuds nu matlådor som ersättning för skolmaten.

Nösnäselever beställer sin matlåda på It’s Learning. För elever som går i skola på annan ort görs beställningen genom att ringa Nösnäsgymnasiets servicecenter på telefon 0303-73 84 92. Beställningen måste göras före klockan 12.00 dagen innan för att ha möjlighet att hämta ut sin lunchlåda nästkommande dag. Eleverna hämtar sedan ut sin lunchlåda mellan 10.30 och 13.00 vid matsalen på A-plan. För att komma in till matsalen måste samtliga elever gå via Servicecenter där de ska identifiera sig med ID-kort.

Det finns även möjlighet att hämta sin lunch på Spekerödskolan (lågstadiet), Ekenässkolan och Stora Höga 7-9 för de elever som bor i närheten. Tid för avhämtning är den samma 10.30-13.00, förutom på Ekenässkolan där tiden är 10.45-13.00. Dessa portioner kylda och maten är från föregående dag. Med andra ord släpar det en dag i matsedeln. Maten hämtas vid kökets leveransingång genom att ringa på dörrklockan. Eleverna kan beställa mat en hel vecka i taget, men uthämtning sker dag för dag.

Det här är en start på något som är under uppbyggnad och därmed kan informationen komma att uppdateras.

Senast uppdaterad