Nätverk och företagarföreningar

Här hittar du en lista på nätverk och företagsföreningar.

Frukostklubben

Stenungsunds kommun, Företagarna Stenungsund & Tjörn, ST-tidningen och Lokaltidningen STO arrangerar frukostmöten hos olika värdar, företag och organisationer, i Stenungsunds kommun.

Mer information om frukostklubben

Företagarna Stenungsund/Tjörn

Företagarna i Stenungsund och Tjörn är en del av riksorganisationen Företagarna. Företagarna arbetar med att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Företagarna i Stenungsund och Tjörn vill även skapa ett starkt lokalt nätverk bland våra företagare.

Företagarna i Stenungsund och Tjörn Länk till annan webbplats.

Företagsamma kvinnor

Företagsamma kvinnor vänder sig till alla kvinnliga företagare på Tjörn, Orust och i Stenungsund. Företagsamma kvinnor är ett modernt nätverk med syftet att stärka rollen som företagare.

Föreningen drivs helt ideellt och medlemmarna träffas regelbundet för att och umgås, förkovra sig samt utbyta erfarenheter med varandra.

BNI

BNI vill förbättra sättet världen gör affärer och vi gör det genom principen Givers Gain - den som ger får tillbaka. Tillsammans bygger vi starka nätverksteam där vissa går med för gemenskapen och för att utveckla sig själva i sin yrkesroll, andra för att bredda sitt kontaktnät och hitta nya samarbeten, men de flesta går med för att på sikt få fler affärer. Affärer som skapas genom förtroende och tillit till varandras person, kompetens och leverans. 

Det finns ett team här i STO regionen - kontakta BNI Göteborgsregionen för att veta mer.

BNI - Göteborgsregionen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv representerar små och stora företag i Sverige med syfte att vara företagsamhetens röst i Sverige. De arbetar för att näringslivet i Sverige ska ha bra villkor och möjlighet att växa, för att stödja företagen i deras utveckling, informera och driva på för ett bättre klimat för företag och företagsamma.

Svenskt Näringsliv Länk till annan webbplats.

Södra Bohuslän Turism

Stenungsund är tillsammans med kommunerna Orust, Tjörn och Kungälv samt ett antal turismföretag i regionen en del av Södra Bohusläns Turism AB. Bolaget har hand om marknadsföring och turistfrågor. Huvudkontoret finns i Stenungsund

Södra Bohuslän Turism Länk till annan webbplats.

Molekylverkstan

Molekylverkstan, Stenungsunds Science Center drivs av Kemiföretagen i Stenungsund i samverkan med Stenungsunds kommun. Målgrupperna är i första hand barnfamiljer och skolan.

Molekylverkstans har som syfte att väcka intresse, öka förståelse och nyfikenhet för naturvetenskap och teknik. Det görs i utställningslokalen i Kulturhuset Fregatten, Stenungsund, deltagande i Vetenskapsfestivalen i Göteborg, arrangemang och ett flertal events och evenemang för allmänheten och skolan under året.

Molekylverkstan Länk till annan webbplats.

Kontakt

Näringsliv

Medborgarservice
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Sektorchef Samhällsbyggnad

Daniel Jerling
0303-73 25 86
daniel.jerling@stenungsund.se

Senast uppdaterad