Stöd och rådgivning för företag

Här hittar du information om de organisationer som kan hjälpa dig som vill starta företag, driver eller vill utveckla ditt företag.

För dig som går i tankarna att starta eller redan driver företag finns det en mängd stöd- och rådgivning att få. Tveka inte att ta del av organisationernas erbjudanden, det kan göra din företagarresa både angenämare och framgångsrikare.

Stöd för dig som ska starta ett företag

Stöd i hur du driver ett företag

Stöd i företags- och affärsutveckling

Har du frågor?

Har du frågor eller vill ha guidning till det stöd och den rådgivning som finns i ditt närområde är du också välkommen att höra av dig till kommunens medborgarservice.

Prenumerera på kommunens näringslivsutskick

I näringslivsutskicken kan du läsa information från kommunen och annat som berör dig som företagare. Fyll i din e-postadress nedan för att prenumerera.

Vi sparar personuppgifterna (din e-postadress) för att kunna göra näringslivsutskick. Den rättsliga grunden för kommunens behandling är allmänt intresse enligt artikel 6.1 e GDPR. Uppgifterna sparas tills vidare eller tills du själv väljer att avsluta prenumerationen. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken "Klicka här för att avregistrera dig" som finns längst ner i varje näringslivsutskick.

Så hanterar kommunen dina personuppgifter


Prenumerera på Frukostklubbens utskick

Du kan också prenumerera på Frukostklubbens utskick. Mer information och anmälan gör du här:

Frukostklubben

Senast uppdaterad