Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Vill du bli leverantör till kommunen?

Varje år handlar offentlig sektor för cirka 600 miljarder. Skulle du vilja ta del av dessa pengar men tycker att det känns krångligt och svårt med offentlig upphandling? Nu bjuder vi in dig till information och dialog!

Datum: 5 november klockan 18.00-20.00

Plats: Stenungsögården, Stenungsund

Tillsammans med organisationen Företagarna har Stenungsund, Tjörn och Orust kommuner bjudit in Magnus Johansson, jurist och expert på offentlig upphandling och konkurrens på Företagarna.

Magnus kommer att prata om upphandlingslagstiftningen och presentera en småföretagsvänlig upphandlingspolicy som Företagarna tagit fram. Policyn består av sju punkter som alla bidrar till att möjliggöra för små- och medelstora företag att kunna delta i offentlig upphandling.

Deltar gör även de tre kommunernas ansvariga upphandlare som berättar mer om hur kommunerna arbetar med offentlig upphandling och hur du som företagare kan bli leverantör till kommunen. Du får veta hur ett förfrågningsunderlag ser ut och de grundläggande lagar och reglerna som styr upphandlingsprocessen. Träffen är kostnadsfri men föranmälan krävs, vi bjuder på kaffe och macka.

Mer information och anmälan Länk till annan webbplats.

 

Senast uppdaterad