Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Grattis Årets Företagare och Årets Unga Företagare

Under onsdagen den 26 maj delades priserna Årets Företagare och Årets unga företagare ut i Stenungsund och Tjörns kommuner. Vi gratulerar alla vinnare!

Vinnarna är nu direktkvalificerade till den regionala finalen av Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Västra Götaland 2021 i Göteborg den 3 september.

Grattis till Årets företagare i Stenungsund - Barnhuset i Stenungsund AB, Lekia

Årets Företagare Stenungsund 2021 Katharina Glans, Robert Engström samt Angela Glans, Barnhuset i Stenungsund AB (Lekia) Foto: Jalin Film AB

Motivering

"Företagarna bakom detta bolag har byggt upp en verksamhet där omsättningen ökat med över 40 miljoner på några år och parallellt lyckats öka vinstnivån. Företaget har varit i framkant både vad gäller fysiska butiker och näthandel. Trots branschens utmaningar har vinnarna lyckats öka kundtillströmningen till sina butiker. Samtidigt som de byggt upp ett butiksnät i Västsverige. Tre drivna företagare som med kreativitet, ambition och vilja att möta kundernas krav och önskemål lyckats i en svår tid och i en hårt konkurrensutsatt bransch."

Grattis till Årets unga företagare i Stenungsund - VT Bygg AB

Årets Unga Företagare Stenungsund 2021 Viktor Thorsson, VT Bygg AB Foto: Jalin Film AB

Motivering

"En ambitiös ung företagare som håller på att bygga upp sitt företag. Han har en känsla för vad kunderna kräver och önskar, vilket gjort att han blivit respekterad och omtyckt på marknaden.
Han förmedlar stora visioner för framtiden och har redan gått från egenföretagare till ”arbetsgivare” när han nyligen anställt sin första medarbetare. Bevisligen engagerad och hungrig på kunskap. Går kurser och utbildar sig i ekonomi och bokföring. Strävar efter att lära sig allt inom företagandet. En sann entreprenör!"

Nytt för i år - Covidomställningspris

Företagarna Stenungsund & Tjörn delade i år också ut ett ”Covidomställningspris” som gick till Träningskliniken på Tjörn. Stort grattis!

Diplom och motivering Pdf, 296.2 kB.

Vinnarna på Tjörn

Företagarnas sida om alla vinnare Länk till annan webbplats.

Prisutdelningarna

Företagarna Stenungsund & Tjörn genomförde respektive prisutdelningar utomhus nära havet. Max åtta närvarande vid respektive ceremoni.

Senast uppdaterad