Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Grattis Årets Företagare, Årets Unga Företagare och Årets Turismföretag

Under tisdagen den 7 juni delades priserna Årets Företagare och Årets Unga Företagare ut av Företagarna Stenungsund & Tjörn i samverkan med Stenungsunds kommun. Även priset Årets Turismföretag delades ut av Södra Bohuslän Turism i samverkan med kommunen. Stort grattis till vinnarna!

Grattis till Årets Företagare - Christian Ottosson, Lars-Allan Ottossons Åkeri AB

Årets Företagare Stenungsund 2022, Christian Ottosson, Lars-Allan Ottossons Åkeri AB.

Motivering

"En affärsmässig entreprenör med engagemang på flera olika nivåer: Lokalt, regionalt, branschråd på gymnasieskolor och styrelseuppdrag inom näringen. Driver ett familjeföretag där han arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet. Låg personalomsättning. Stor tillväxt de senaste åren i en hårt konkurrensutsatt bransch med många utmaningar. Fokus på klimatsmart transport mot hållbar och affärsmässig framtid."

Grattis till Årets Unga Företagare - Simon Johansson, JDS Kakel & Bygg Stenungsund AB

Årets Unga Företagare Stenungsund 2022, Simon Johansson, JDS Kakel & Bygg Stenungsund AB.

Motivering

"Med enormt driv och engagemang har vår pristagare kämpat på i flera år och skapat ett etablerat och hållbart företag. En kunskapstörstande entreprenör som arbetar hårt för att lära sig allt om företagandet. Han är målinriktad med tydliga kort- och långsiktiga planer. Han förmedlar stora visioner för framtiden och har redan gått från egenföretagare till ”arbetsgivare” när han nyligen anställt sin första medarbetare. Hög anställningstakt och stor utvecklingskurva. Han lägger in hela sin själ i medarbetare och företagets utveckling. Med god känsla för kundens önskemål har gjort att han blivit respekterad och omtyckt på marknaden."

Grattis till Årets Turismföretag - Surfviken, Caroline Granlund

Årets Turismföretag Stenungsund 2022, Surfviken, Caroline Granlund.

Motivering

"Årets turismpristagare har verkligen imponerat på många. Priset går till Surfviken för sitt enastående arbete med att utveckla och förändra en plats. Att på så kort tid lyckas skapa så mycket kräver hårt arbete, stor kompetens och mycket hjärta. Platsen har nu blivit ortsbornas vardagsrum, besökarnas utflyktsmål och resan har bara börjat!

Starkt engagemang för samarbete, stor drivkraft framåt, ett öppet sinne och alltid med ett stort leende på läpparnas kännetecknar ledarskapet på Surfviken. Tack för att ni skapar en livfull och härlig plats!"

Senast uppdaterad