Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Frukostklubben – en mötesplats för dig som företagare

Frukostklubben är en mötesplats skapad för dig som företagare i Stenungsunds kommun. Fredagen den 22 april var det dags för ännu en mötesträff, den här gången med tema ”Brott mot företagare”.

Tillsammans i ett gemensamt arbete kan polis, kommun och näringsliv motverka brottsligheten och skapa ett tryggare samhälle att bo, verka och leva i.

På plats i Stendahls Bil:s lokal i Stenungsund fick deltagarna lyssna på bland annat Pontus Lindström, expert på "Brott mot företag" från Företagarna. Christer Liljenberg berättade om organiserad kriminalitet och vad du som företagare kan göra för att undvika att bli utsatt. Dennis Salenborn, säkerhetssamordnare i kommunen, presenterade kommunens brottsförebyggande arbete och den lokala polisen gav en lägesbild av brottsligheten i kommunen.

– Det blev en givande förmiddag med intressanta och viktiga diskussioner om hur näringslivet, kommunen och polisen kan samverka för att motverka brottslighet i Stenungsunds kommun. Kommunen kommer att fortsätta det gemensamma arbetet som påbörjats med polisen och näringslivet, säger Jessica Waller, näringslivschef i Stenungsunds kommun.

Fakta om Frukostklubben

Syftet med Frukostklubben är att skapa en mötesplats för näringslivet i Stenungsund för nya kontakter, inspiration och affärer. Konceptet är ett samarbete mellan Stenungsunds kommun, Företagarna Stenungsund & Tjörn och ST-tidningen.

Läs mer om Frukostklubben: Frukostklubben Länk till annan webbplats.

Läs mer om arbetet kring näringslivet i Stenungsunds kommun: Näringsliv och arbete Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad