Stenungsunds kommunvapen

Publicerad: 2018-05-24 08.29

Företagare bjuds in för att få uppdatering kring Nordvästsvenska Initiativet

Sedan 2015 har våra tre STO-kommuner samarbetat intensivt tillsammans med näringslivet för att förbättra infrastrukturen i vårt område. Samarbetet, som kallas Nordvästsvenska initiativet, har tack vare samverkan uppnått stora framsteg. Nu bjuder vi in dig som företagare att ta del av de senaste!

Broförbindelse mellan Orust

Under vintern och våren har en samhällsekonomisk analys genomförts för att se vilka eventuella vinster ytterligare en broförbindelse mellan Orust och Stenungsund skulle kunna skapa. Nu presenteras det helt färska resultatet av konsulterna från WSP som genomfört analysen!

Åtgärdsvalstudie

Vi har även bjudit in Boel Olin som är projektledare för den åtgärdsvalsstudie som har påbörjats för väg 160. Hon kommer att presentera vad en så kallad ÅVS innebär och vad vi kan förvänta oss av denna samt hur hon tänker sig det fortsatta arbetet framåt.

Uppdatering kring resecentrum i Stenungsund

Dessutom erbjuder vi en kort uppdatering kring arbetet med ett nytt resecentrum i Stenungsund och arbetet med en ny led vid Hallerna.

På plats kommer även flera av våra ansvariga politiker från respektive kommun finnas samt ansvariga tjänstepersoner. Vi bjuder på fika och ett nätverkstillfälle!

Datum:

4/6 kl. 17-19

Plats:

Tjörns Sparbank, Skärhamn - samlingssalen

Anmälan och kostnad

Mötet är kostnadsfritt, men föranmälan krävs senast 1/6 då det bjud på kaffe och macka. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Anmäl dig till informationsträffenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt: 

Anna Aldegren, näringslivsstrateg Tjörns kommun anna.aldegren@tjorn.se

Arrangör: 

STO-kommunerna tillsammans med Tjörns Sparbank som denna gång är värd för mötet.

 

Kontakt

Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2018-05-24