Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Boka tid med en upphandlare via kommunens e-tjänst

Du vet väl om att du som företagare i kommunen kan boka ett kostnadsfritt möte med en av kommunens upphandlare? E-tjänsten för tidsbokningen har funnits i cirka ett år och kommunen har sedan dess haft ett tiotal möten, men vill gärna träffa fler företagare.

Genom att träffa en av kommunens upphandlare får du en introduktion till möjligheterna att delta i kommunens upphandlingar och en chans att få ställa dina frågor.

Hanna Löwhagen, inköpsansvarig på Hogia, träffade en upphandlare i kommunen i höstas.

– På ett snabb och enkelt sätt kom jag i kontakt med en upphandlare genom att använda tjänsten ”boka tid med en upphandlare”. Jag använde tjänsten för att lära mig mer om hur upphandlarna arbetar, vilket var väldigt intressant.

Det är enkelt och smidigt att använda e-tjänsten. När du har skickat in önskemål om ett möte kontaktar vi dig och bokar en tid. Vi ger dig rådgivning och information om hur du exempelvis kan lägga anbud hos andra myndigheter och bolag nationellt.

Länk till e-tjänsten: Boka tid med en upphandlare Länk till annan webbplats.

Intresseregister för kommunens direktupphandlingar
Stenungsunds kommun har ett företagsregister för direktupphandling, ta chansen och marknadsför din verksamhet genom att registrera dig i registret. Det underlättar för kommunen att hitta just dig och din verksamhet vid en direktupphandling.

Skicka din intresseanmälan via kommunens e-tjänst: Intresseanmälan för direktupphandling Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad