Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Årets Företagare, Årets Unga Företagare och Årets Turismföretag

Fredagen den 5 maj genomfördes årets STO-gala i Tjörnbro Arena med mingel, middag och prisutdelning. Priserna för Årets Företagare och Årets Unga Företagare delades ut av Företagarna Stenungsund & Tjörn i samverkan med Stenungsunds kommun. Även priset Årets Turismföretag delades ut av Södra Bohuslän Turism i samverkan med kommunen. Stort grattis till vinnarna!

Grattis till Årets Företagare – Anders Nilsson och Joakim Dahlgren, Persson Hyrmaskiner AB

Motivering

Med ett brinnande intresse för allt har en enorm resa tagit form. I såväl utveckling och omsättning som innovation och samhällsengagemang. Drivet att vilja framåt gör att arbetet sträcker sig långt utanför den egna verksamheten och företaget gör stora satsningar både med tid och investeringar i arbeten som även hjälper andra företag. Utbildningsmöjligheter för ungdomar, arbete med brott mot företagare och satsningar för att skapa samverkan mellan företag på orten. Arbetar med branschorganisationer och tar kunskap och idéer ut i Europa. Ett företag som står på flera ben, som ständigt utvecklar verksamheten med miljö, hållbarhet och ny teknologi i fokus. Parallellt med en bra arbetsmiljö för de anställda. Driv, nytänk, utveckling och innovation ser inte ut att ha några gränser.

Grattis till Årets Unga Företagare – Lisa Lindqvist, Fysioterapi Lisa Lindqvist AB

Motivering

Årets Unga Företagare är positiv, engagerad och personlig vilket gör tillflödet av nya kunder och kontakter självspelande. Företagaren har en gedigen kunskapsbank och söker ständig utveckling genom utbildning och tar hand om sina kunder genom att tänka helhetsperspektiv. Framgångsrik med ett företagande i en branschkultur där det är svårt att påverka i och med dess regelverk. Tuff konkurrens och där det ställs höga krav på företagaren för att kunna driva sin verksamhet. Detta görs med ett stort mod, ett stort hjärta och ett inre driv att vilja hjälpa alla till ett rörligare och hälsosammare liv!

Grattis till Årets Turismföretag – Kullens Gård, Theresia Luckner och Malin Algede

Motivering

Det finns många faktorer som påverkar hur attraktiv en plats är för besökaren och hur väl de trivs där. En av de viktigaste och mest avgörande aspekterna för besökaren är hur de uppfattar atmosfären. Här har man lyckats skapa en atmosfär som verkligen lockar besökare. Besökare som gärna återkommer i sällskap med andra för den här kreativa oasen vill man verkligen visa upp för familj och vänner. Det är en alldeles egen liten destination där det tydligt märks att personerna bakom brinner för platsen, för hållbarhet och där de hjälper varandra och levererar en helhet. Vi talar här om ett unikt smultronställe med enastående samverkan, en plats som andas historia, doftar blommor, skapar konst och blickar framåt.

Foto: Agnes Jalin. Från på bilden vänster: Årets Företagare Stenungsund Anders Nilsson och Joakim Dahlgren, Persson Hyrmaskiner AB, Årets Turismföretag Stenungsund Theresia Luckner och Malin Algede, Kullens Gård och Årets Unga Företagare Stenungsund Lisa Lindqvist, Fysioterapi Lisa Lindqvist AB

Senast uppdaterad