Nätverk och företagarföreningar

Här hittar du en lista på nätverk och företagsföreningar.

Stenungsunds kommun, Företagarna Stenungsund & Tjörn och ST-tidningen arrangerar frukostmöten hos olika värdar, företag och organisationer i kommunen.

Glöm inte att prenumerera på inbjudningarna till Frukostklubben. Läs mer och anmäl dig med din e-postadress via länken.

Mer information om frukostklubben

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Företagarnas arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Företagarna Stenungsund & Tjörn vill även skapa ett starkt lokalt nätverk bland våra företagare.

Företagarna Stenungsund & Tjörn Länk till annan webbplats.

BNI vill förbättra sättet världen gör affärer och vi gör det genom principen Givers Gain - den som ger får tillbaka. Tillsammans bygger vi starka nätverksteam där vissa går med för gemenskapen och för att utveckla sig själva i sin yrkesroll. Andra för att bredda sitt kontaktnät och hitta nya samarbeten, men de flesta går med för att på sikt få fler affärer. Affärer som skapas genom förtroende och tillit till varandras person, kompetens och leverans.

Det finns ett team här i STO regionen - kontakta BNI Göteborgsregionen för att veta mer.

BNI Bästkusten Länk till annan webbplats.

Stenungsund är tillsammans med kommunerna Orust, Tjörn och Kungälv samt ett antal turismföretag i regionen en del av Södra Bohusläns Turism AB. Bolaget har hand om marknadsföring och turistfrågor. Huvudkontoret finns i Stenungsund

Södra Bohuslän Turism Länk till annan webbplats.

ALMI

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi ansvarar också för det statliga inkubatorprogrammet.

Almis hemsida Länk till annan webbplats.

Business Region Göteborg

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Vi ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för dig som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen. Det ska vara lätt att starta, utveckla och etablera företag i Göteborgsregionen.

Business Region Göteborgs hemsida Länk till annan webbplats.

Business Sweden

Business Swedens syfte är att hjälpa svenska företag att nå sin fulla internationella potential och utländska företag att investera och expandera i Sverige. Det gör de genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader.

Business Swedens hemsida Länk till annan webbplats.

Connect Väst

Connect Väst är en ideell och oberoende organisation utan egna vinstsyften. Vi sammanför entreprenörer och tillväxtföretag med företagsutvecklande resurser som kompetens och kapital. I våra processer möts entreprenörer och näringsliv för affärsutveckling, nätverkande, investeringar och kompetensutveckling.

Business Region Göteborgs hemsida Länk till annan webbplats.

Coompanion

Coompanion är företagsrådgivaren för alla som vill starta kooperativa företag.

Coompanions hemsida Länk till annan webbplats.

Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen

Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag. Målsättningen är att bidra till fler företag genom personlig rådgivning kring områden som behövs när man ska gå från idé till verklighet. Tjänsterna finns att tillgå i ett flertal av Göteborgsregionens 13 kommuner, kontakta oss för att hitta ditt närmaste Nyföretagarcentrum.

Nyföretagarcentrums hemsida Länk till annan webbplats.

Drivhuset

Har du kommit på en idé som du vill förverkliga eller har du ett företag som du vill utveckla? Drivhuset är en mötesplats för dig som vill utveckla affärsidéer och entreprenöriellt driv.

Drivhusets hemsida Länk till annan webbplats.

Framtidsfrön

Framtidsfrön är en ideell förening som arbetar med entreprenörskap i grundskolan.

Framtidsfröns hemsida Länk till annan webbplats.

Tillväxtverket

Mycket nyttig information om hur du startar företag. Vi ger dig vägledning inför företagsstarten.

Tillväxtverkets hemsida Länk till annan webbplats.

Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en opolitisk, icke vinstdrivande organisation vars syfte är att ge unga människor en ökad tro på sin egen företagsamhet.

Ung Företagsamhets hemsida Länk till annan webbplats.

Venture Cup

Tävling för dig som vill utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag.

Venture Cups hemsida Länk till annan webbplats.

Winnet Västra Götaland

Winnet Västra Götaland är ett regionalt ResursCentra för jämställd tillväxt och utveckling.

Winnets hemsida Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad