Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Ledig industrimark

Här kan du få mer information om var kommunen har ledig industrimark till salu.

Ledig industrimark

Just nu finns inga lediga kommunala tomter till försäljning. När det finns lediga tomter till salu publiceras mer information på denna sidan.

Anmäla intresse för mark för verksamheter i Stenungsund

Om du som företagare/blivande företagare är intresserad av mark för verksamheter kan du anmäla intresse för mark för handel, bostäder, kontor och industri genom att fylla i webbformuläret nedan. Du hamnar då på vår intresselista för kommunal mark. När det finns ledig mark och när vi utlyser en markanvisning meddelar vi dig via e-post. Kontakta oss om dina uppgifter ändras.

Formulär för att anmäla intresse för mark (webbformulär)

Söker du ledig mark i Göteborgsregionen? Business Region Göteborg lanserar en ny databas över tillgänglig mark i Göteborgsregionen

Har du planer på att investera eller etablera i Göteborgsregionen kan du hitta tillgänglig mark i markdatabasen Mark för näringslivet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här får du som investerare kvalificerad information om tänkbara lokaliseringsalternativ. Databasen uppdateras i takt med att ny mark tillkommer eller säljs. Du kan själv söka tillgänglig mark i databasen.

Tillgänglig mark i Göteborgsregionen Länk till annan webbplats.

Databasen Mark för näringslivet tillhandahålls av Business Region Göteborg AB (BRG) i samarbete med Göteborgsregionens 13 kommuner. Förutom att hjälpa dig hitta rätt läge för ditt företag, gör databasen det möjligt att analysera näringslivets behov av mark på ett nytt sätt.

Kontakt

Verksamhet Exploatering

markexp@stenungsund.se
0303 - 73 00 00 (Medborgarservice)

Senast uppdaterad