Stenungsunds kommunvapen

Välkommen att arbeta hos oss som timvikarie inom förskola!

Vi behöver fler kollegor. Är det dig vi letar efter?

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie i förskola. Du ska ha ett positivt synsätt, initiativförmåga och förstås ha ett genuint intresse av barn. Du erbjuds ett givande och meningsfullt arbete och din insats är betydelsefull för oss!

För att arbeta som timvikarie hos oss så behöver du också ha fyllt 18 år och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. I samband med att du skickar din intresseanmälan, beställ ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Det skickas hem till dig. Du hittar det på denna sida: Registerutdrag från belastningsregistret.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Ta med utdraget på intervjun.

Utifrån verksamhetens behov och dina önskemål finns det stora möjligheter att själv anpassa hur mycket och när du vill jobba och det går alldeles utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning.

Är du intresserad av att jobba som timvikarie hos är du varmt välkommen att skicka din intresseanmälan till vår vikariesamordnare, se kontaktuppgifter nedan.


Kontakt

Vikariesamordnare

Anna Svensson
anna.svensson@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2018-08-07