Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Program för vårens aktiviteter inom STOLT

Här listar vi alla kulturaktiviteter för dig inom LSS som är 7 till 26 år. Det är ett samarbete mellan kulturskolorna i Stenungsund, Tjörn, Orust och Lilla Edet, vi kallar detta samarbete för STOLT.

Musikstund

Här kan du med funktionsvariationer sjunga och spela olika instrument. Vi lägger tor vikt vid att lyssna in behov och önskemål utifrån varje elev. Lektionerna bedrivs som enskilda lektioner eller mindre grupper om två elever.

I samtal med vårdnadshavare och lärare planerar vi in musikstunden för att veta hur vi bäst ska möta respektive elev. Det krävs inga förkunskaper för att delta.

Alla kan göra musik!

Plats:

• Tingbergsskolan, Lilla Edet
  • Kristinedalskolan, Stenungsund

Enskild lektion: 20-25 minuter
Grupplektioner med två elever: cirka 35 minuter

Tider: kontakat Marie Fredriksen för tid.

Kontakt:
Är du intresserad eller har frågor kontakta Marie Fredriksen
e-post: marie.fredriksen@stenungsund.se
tel: 0739-96 04 77

Lördag 13 april

• Klockan: 10.00 - 12.00
  • Plats: Kulturhuset Fregatten, Stenungsund

Animation

På animationen kommer ni få testa att göra film med lera och genom att teckna. Vi kommer använda ritbord och iPads.

Ledare: Carmen Fetz och Ameilia Brorson

Filmvisning Saltkråkan

Ni kommer få se ett avsnitt från Saltkråkan när det är dags för en rolig lekdag på ett spännande skeppsvrak! I slutet visar vi de animerade filmerna som ni själva har skapat med iPads. Föräldrar är välkomna att titta på era animerade filmer i slutet på dagen.

Ledare: Annika Melin och Marie Fredriksen

Lördag 27 april

• Klockan: 10.00 - 12.00
  • Plats: Kulturhuset Fregatten, Stenungsund

Måla din egen kruka och så ett frö

Måla din egna kruka med ett fint motiv. Sen fyller vi krukan med jord och planterar fröer. Du får ta hem din kruka och sköta om din växt. Vattna och se till att de får sol så att den växer.
OBS! Ta med en egen liten kruka att måla på.

Ledare: Klara Stirner och Annika Melin

Mikrofonteknik

Kom och prova på att sjunga i mikrofon till någon av dina favoritlåtar.

Ledare: Klara Stirner och Anna-Catrine Persson

Sidan uppdaterad: 2024-03-28

Hjälpte informationen på sidan?

Beskriv vad som felaktigt eller saknades

Ange din e-postadress om du vill ha återkoppling
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan offentlighetsprincipen.