Gå direkt till innehållet
Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Medborgarlöfte för Stenungsunds kommun

Träffa representanter från Stenungsunds kommun och Polisen och diskutera trygghet

Träffa representanter från Stenungsunds kommun och Polisen och diskutera trygghet

Kommunen och Polien samverkar för att öka tryggheten i Stenungsund. Målet är att presentera ett medborgarlöfte under 2016.

Ett medborgarlöfte innehåller konkreta aktiviteter som polisen tillsammans med kommunen ger till dig som invånare för att öka tryggheten och minska brottsligheten. Arbetet med att ta fram medborgarlöften för Stenungsund och målet är presentera ett färdigt löfte innan årsskiftet.

Under 2016 har polisen i lokalpolisområdet Södra Fyrbodal slutit samverkansavtal med områdets tre kommuner Stenungsund, Orust och Tjörn. Det innebär att ett långsiktigt och fördjupat samarbete har inletts med det gemensamma målet att öka tryggheten och säkerheten i kommunerna.

Vad tycker du?

Under september och oktober kommer polisen och kommunen att gå ut och fråga  dig som invånarna hur du upplever tryggheten i Stenungsund. Dialogerna ligger till grund för de medborgarlöften som polis och kommun ska ge invånarna inför 2017 och sker vid flera tillfällen.

Kom och träffa Carl Besslinger, kommunpolis i Stenungsund samt Stefan Persson, brott- och drogförebyggande samordnare samt Dennis Salenborn, risk- och säkerhetssamordnare.

26 september 10-12 på Nösnäsgymnasiet.

28 september  15-18 på Stenungstorg.

29 september 15-18 på  ICA Kvantum StenungsundSenast uppdaterad