Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Länk till startsida för Nösnäsgymnasiet

Jag har inte ångrat något - Almina Brdar, tidigare elev

Almina pluggar idag Offentlig förvaltning på Göteborgs universitet, men siktar på att jobba med utveckling av verksamheter inom vården i framtiden.

– När jag skulle söka till gymnasiet så var jag intresserad av en utbildning som handlar om att hjälpa, stötta och vägleda människor. Eftersom man även på yrkesprogrammen kan söka vidare till högskolan om man kompletterar, och jag redan visste att jag ville söka vidare, så valde jag Vård och omsorg på Nösnäsgymnasiet.

Positiva minnen av utbildningen

– Jag trivdes jättebra på Nösnäs, bara positiva minnen av en bra skola med bra lärare som verkligen såg eleverna. Där fick jag både de teoretiska och de praktiska kunskaperna, samt en praktik där jag verkligen fick prova på vad jobbet som undersköterska innebar.

Vill utveckla verksamheter inom vården

– Efter gymnasiet kom jag på att jag ville bidra med mer. Därför sökte jag till Offentlig förvaltning på Göteborgs universitet. Jag läser andra terminen nu. Den utbildningen känns helt rätt för ett jobb där jag verkligen kan utveckla verksamheter inom vården.

Går sin egen väg

– Under resans gång har människor i min omgivning haft synpunkter på mina val, men vad de tycker och tänker kan de behålla för sig själva. Jag har inte ångrat något, tvärtom.

Sidan uppdaterad: 2024-03-27

Hjälpte informationen på sidan?


Beskriv vad som felaktigt eller saknades

Ange din e-postadress om du vill ha återkoppling
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan offentlighetsprincipen.