Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Länk till startsida för Nösnäsgymnasiet

Vi är ett teknik­college

Det finns säkerligen en hel del föräldrar därute som tror att college är något som bara finns i USA och England. Och de kunde inte ha mer fel. Vi på Nösnäs är ett college och ett av våra två collegeutbildningar är Teknikcollege, som ger eleverna nära kontakt med arbetslivet.

Genrebild på kvinnlig student som står på ett bygge med bygghjälm och platta, i bakgrunden ser man kranar och höghus.

En Teknikcollegecertifierad utbildning betyder att företagen har varit med och kvalitetssäkrat innehållet så att det passar deras framtida behov av kompetens. Detta gör att du som gått en Teknikcollegecertifierad utbildning blir attraktiv att anställa. På Teknikcollege Stenungsund vill vi ge dig en framtidsinriktad utbildning med spännande utvecklingsmöjligheter inom teknikområdet.

Du skapar kontakter

Vi samarbetar med kommuner och företag för att ge dig en bra start på ditt framtida yrkesliv och kommande studier. Som studerande skapar du kontakter och får relevanta kunskaper genom att till exempel praktisera, sommarjobba och göra projektarbeten åt företag.

Sidan uppdaterad: 2024-04-06