Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Länk till startsida för Nösnäsgymnasiet

Öppet hus

Öppet Hus, en spännande möjlighet för dig från högstadiet att utforska vad vår skola har att erbjuda. Kom och utforska Nösnäsgymnasiet när vi öppnar våra dörrar för dig och din familj. Ta chansen att möta våra engagerade elever och inspirerande lärare som kommer att guida dig genom våra spännande gymnasieprogram.

Bild på en grupp elever i en skolkorridor, med en brunhårig tjej i förgrunden.

Hos oss är det en tradition att öppna våra dörrar för vårt årliga Öppet Hus, en spännande möjlighet för dig från högstadiet att utforska vad vår skola har att erbjuda. Under detta evenemang är du välkommen att bekanta dig med vårt breda utbud av program och få insikter om hur vi kan hjälpa dig att forma din framtid

Bli guidad av elever och lärare

Det är inte bara en chans för dig att få information om våra gymnasieprogram – det är också en möjlighet för dig och dina vårdnadshavare att interagera med våra elever och lärare. De kommer att guida dig genom skolans korridorer och dela med sig av sina erfarenheter, vilket ger dig en djupare förståelse för livet på vår skola.

Trygg och stöttande atmosfär

Hos oss strävar vi alltid efter att skapa en trygg och stöttande atmosfär. När du kliver in genom våra dörrar, möts du av en varm och välkomnande känsla som genomsyrar hela skolan. Vi vill att du ska känna dig som en del av vår gemenskap från första stund.

Välkommen till Nösnäs

Så varmt välkommen till vårt Öppet Hus! Utforska, fråga och låt dig inspireras av allt vi har att erbjuda. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att forma din framtid på vår skola.

Sidan uppdaterad: 2024-03-27