Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Länk till startsida för Nösnäsgymnasiet

Nösnäsdagarna

Utforska en värld av möjligheter på Nösnäsgymnasiet. Varje år öppnar vi våra dörrar för Nösnäsdagarna, en unik chans för elever i årskurs 9 i STO-regionen att upptäcka allt vi har att erbjuda.

Bild på en grupp studenter som hänger i en skolkorridor. Alla tittar in i kameran.

Nösnäsdagarna är inte bara en vanlig skolpresentation - det är en unik möjlighet för dig att verkligen fördjupa dig i vår skolas värld. Det är en dag fullspäckad med aktiviteter som ger dig en verklig känsla för vad det innebär att vara en del av Nösnäsgymnasiet.

Utforska våra program

Du kommer att få möjlighet att utforska våra olika programinriktningar och prova på olika moment från undervisningen. Det är ett fantastiskt tillfälle att uppleva hur det är att studera på Nösnäsgymnasiet och att få en inblick i vilka möjligheter som väntar dig.

Tillfälle att knyta kontakter

Men Nösnäsdagarna handlar inte bara om att utforska skolan – det handlar också om att skapa kontakter. Du kommer att få möjlighet att träffa elever som redan går på skolan, samt lärare och representanter från näringslivet. Det är ett tillfälle att ställa frågor, få råd och knyta värdefulla kontakter inför din framtida skolval.

Sidan uppdaterad: 2024-03-27