Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Startsida för Kulturhuset Fregatten

RUM1 - en kreativ mötesplats och skaparverkstad

Rum1 är en verksamhet med inrikting att vara en kreativ mötesplats och skaparverkstad för unga, med lokal i Kulturhuset Fregatten. Lokalen Rum1 kan bokas och användas av annan kommunal verksamhet, exempelvis för målgruppen seniorer eller Bebben på bibblan.

Vad är Rum1?

Rum1 är en kreativ skaparverkstad och en mötesplats för unga i Stenungsunds kommun. Här kan du göra film, spela in musik, skapa konst eller driva ett eget projekt – kanske vill du arrangera en spelning eller starta en förening?

Med hjälp av samarbeten med studieförbund, föreningar och ungdomar i kommunen utvecklar vi verksamheten och våra programpunkter. Tillsammans med dig kan vi skapa en lockande mötesplats för unga i Stenungsund! Vi planerar events, hittar på aktiviteter, har workshops, driver ungdomsprojekt och du kan även få hjälp med att ansöka om pengar från Stenungslanten och andra projektstöd.

Stenungslanten - projektstöd för unga

Kostar det att komma till Rum1?

Nej! I Rum1 arrangeras workshops där du som ung kan prova på nya saker helt GRATIS! Mer information om arrangemangen finns på vår hemsida och på sociala medier.

Kan jag boka Rum1 och vara där själv eller med mina kompisar?

Ja! Om du har ett projekt du håller på med eller om du vill filma, spela in musik eller vad det nu kan vara så kan du boka in dig i Rum1. Det är gratis att boka in sig. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vad händer i Rum1?

Se vad som händer i Kulturhuset Fregatten.

Evenemang på Kulturhuset

Sidan uppdaterad: 2024-03-26