Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Teaterkurser

Det är viktigt att alla trivs i gruppen, därför arbetar vi mycket med gruppdynamik, samarbete och kreativt självförtroende. Grunden i teaterundervisningen är leklust och fantasi. Genom improvisationsövningar och lekar tränar vi oss i gruppdynamik, kommunikation och samarbete.

Om du börjar en kurs i Teater så förbinder du dig att vara med på de föreställningar som gruppen tränar inför. Undervisningen är orienterad kring dessa föreställningar och förutsätter därför att alla som är med i undervisningen också är med på dem.

Anmäl dig till en kurs

Du får anmäla dig till din valda kurs tidigast vårterminen innan du börjar i den årskurs som krävs. Om du har fått en plats på en kurs behöver du inte anmäla dig igen, utan behåller din plats mellan skolåren. Kursen du väljer fortsätter tills du tar studenten, fyller 20 år, eller väljer att sluta.

Anmäl dig till blåsinstrument

Teater

Åldersgräns: Årskurs 4 till 9 och gymnasiet
Terminsavgift: 800 kronor
Gruppstorlek: Minst 12 elever
Plats: Kulturhuset Fregatten
Tid:

  • Teater för årskurs 4 | Tisdagar 15.00 (60 min)
  • Teater för årskurs 5 - 6 | Tisdagar 16.00 (60 min)
  • Teater för årskurs 7 - 9 och gymnasiet | Tisdagar 17.15 (90 min)

Teater handlar om att spela skådespel och berätta historier genom att agera. Du får lära dig olika skådespelartekniker, improvisera och samarbeta med andra för att skapa föreställningar. Teater hjälper dig att bygga självförtroende, bli bättre på att uttrycka dig och ha kul på scenen. Om du älskar att spela roller och vill uppleva magin av att uppträda inför en publik, är teater en fantastisk kurs för dig.

Kursen har som krav att du är med på de föreställningar som gruppen tränar inför och att du alltid prioriterar att vara med på lektionerna, endast med undantag för sjukdom och extraordinära händelser.

Har du ångrat dig?

Du som är ny elev har två veckor på dig från den första erbjudna lektionen att avsäga dig din plats. Gör du det kostar det ingenting. Avanmäler du dig senare än vid den tredje erbjuda lektionen kommer du att få en faktura av oss på hela terminsavgiften – oavsett om du kommit på någon av lektionerna eller inte.

Avanmäl dig från din kurs Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad: 2024-06-13