Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Kurs i trummor

Trumset är vanligt förekommande i många olika musikstilar. Trumset är ett utpräglat band- och ensembleinstrument. I undervisningsrummen använder vi oss av akustiska trumset.

Anmäl dig till en kurs

Du får anmäla dig till din valda kurs tidigast vårterminen innan du börjar i den årskurs som krävs. Om du har fått en plats på en kurs behöver du inte anmäla dig igen, utan behåller din plats mellan skolåren. Kursen du väljer fortsätter tills du tar studenten, fyller 20 år, eller väljer att sluta.

Anmäl dig till trummor

Trummor/slagverk

Åldersgräns: Årskurs 3 till 9 och gymnasiet
Terminsavgift: 800 kronor
Gruppstorlek: 1 till 2 elever
Plats:
Kulturhuset Fregatten
Tid: 20 minuter. Lektionen är en vardag utanför skoltid fram till senast 19.00. De tider du kan välja mellan beror på vilka tider som är lediga i lärarens schema när det är din tur att få en plats. Om du inte kan tacka ja till någon av tiderna som erbjuds går det bra att vänta kvar först i kön.

Trummor och slagverk är instrument som du spelar genom att slå på dem med pinnar, händer eller klubbor. Trumsetet består av olika trummor och cymbaler som ger olika ljud. Slagverk inkluderar även instrument som xylofon, maracas och tamburin. De ger rytm och energi till musiken och är mycket viktiga i alla musikstilar. Om du gillar att hålla takten och göra musik som får folk att dansa och röra på sig, är trummor och slagverk ett roligt och spännande val.

För att kunna öva hemma är det bra om du har tillgång till trumset. Men det är inget krav.

Har du ångrat dig?

Du som är ny elev har två veckor på dig från den första erbjudna lektionen att avsäga dig din plats. Gör du det kostar det ingenting. Avanmäler du dig senare än vid den tredje erbjuda lektionen kommer du att få en faktura av oss på hela terminsavgiften – oavsett om du kommit på någon av lektionerna eller inte.

Avanmäl dig från din kurs Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad: 2024-05-22

Hjälpte informationen på sidan?


Beskriv vad som felaktigt eller saknades

Ange din e-postadress om du vill ha återkoppling
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan offentlighetsprincipen.