Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Kyrkenorumskolan F-6

Kyrkenorumskolan består av 13 klasser. Vi har två klasser inom årskurserna F-5 och en klass i årskurs 6, vilket ger våra elever en stabil och sammanhängande utbildningsväg.

Kyrkenorumskolan består av 13 klasser. Vi har två klasser inom årskurserna F-5 och en klass i årskurs 6, vilket ger våra elever en stabil och sammanhängande utbildningsväg.

Vi lägger stor vikt vid att skapa en kontinuitet i elevernas skolgång. Våra lärare tar emot eleverna redan i förskoleklassen och följer dem fram till årskurs 3. Denna tidiga anknytning och sammanhållning skapar en trygg och bekant miljö för våra elever.

Från årskurs 4 till 6 arbetar våra lärare ämnesinriktat i sina respektive årskurser. Vår skola har dedikerade ämneslärare inom de praktiskt/estetiska ämnena, vilket ger en kvalitativ undervisning. Vi har även lärare i idrott och hälsa från årskurs 2, musik från årskurs 3 och slöjd från årskurs 3. Detta ger eleverna en bred och mångsidig utbildning där de kan utforska sina intressen och talanger.

På Kyrkenorumskolan strävar vi efter att erbjuda en varierad och berikande skoldag. Vi har fyra fritidsavdelningar och en fritidsklubb för att möta elevernas olika behov. Fritidsavdelningarna, Karlavagnen F-1, Tellus F-1, Regnbågen 2-3 och Jupiter 2-3, samarbetar nära med varandra och med fritidsklubben för att skapa en sammanhållen och trivsam miljö.

För eleverna i årskurs F-4 har vi resurser från fritids, vilket ger dem stöd i klassrummet. Dessutom erbjuder vi ämnesinriktat stöd i Studio Blå för elever i årskurs 5 och 6. Denna strukturerade och målinriktade hjälp ger eleverna möjlighet att utveckla sina kunskaper och kompetenser.

På Kyrkenorumskolan satsar vi på att erbjuda en omfattande och mångsidig utbildning som främjar elevernas utveckling och ger dem en stabil grund för framtiden. Vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg och stödjande lärandemiljö där varje elev kan blomstra och nå sin fulla potential.

Schema

Här hittar du schema för Kyrkenorumsskolan. Välj skola och klass för se önskat schema.

Schema för Kyrkenorumsskolan Länk till annan webbplats.

Veckans måltider

Du kan ta del av veckans matsedel på skolmatens webbplats eller ladda ner appen Skolmaten till din telefon. Appen hittar du i App Store eller Google Play.

Veckans matsedel på skolmaten.se Länk till annan webbplats.

Om du är nyfiken på att veta mer om hur vi arbetar med skolmaten, läs mer på vår webbplats:

Mat i grundskolan

Frånvaroanmälan för grundskolan

Information om hur du gör en frånvaroanmälan hittar du på sidan för frånvaro och ledighet.

Vid sjukdom eller kortare frånvaro av annat slag, exempelvis tandläkarbesök, måste frånvaron anmälas till skolan. Det gör du som vårdnadshavare i Skola24.

Anmäl frånvaro på Skola24 Länk till annan webbplats.

Kontakta Kyrkenorumskolan

För att komma i kontakt med Kyrkenorumskolan, kontakta kommunens kontaktcenter så guidar de dig till rätt peron, antingen via telefon eller vår e-tjänst.

Telefon: 0303-73 00 00

Kontakta oss

Tellus klass FA och 1A
0725-60 80 42

Karlavagnen klass FB och 1B
0725-60 76 88

Regnbågen klass 2A och 3A
0730-26 43 11

Jupiter klass 2B och 3B
0725-60 79 69

Klubben Jupiter åk 4-6
0725-60 79 69

Besöksadress

Kyrkenorumskolan
Kyrkenorumsvägen 41
444 46 Stenungsund

Postadress

Stenungsund kommun
Kyrkenorumskolan
444 82 Stenungsund

Vägbeskrivning till Kyrkenorumskolan

Sidan uppdaterad: 2024-05-21

Hjälpte informationen på sidan?


Beskriv vad som felaktigt eller saknades

Ange din e-postadress om du vill ha återkoppling
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan offentlighetsprincipen.