Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Startsida för Stenungsunds kommun

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Jörlandaskolan F-6

Tillsammans arbetar elever, personal och vårdnadshavare för att skapa en trygg och stimulerande miljö där eleverna ges förutsättningar att lyckas, skaffa goda kunskaper och utvecklas.

Skolan ligger ca en mil söder om Stenungsund med goda kommunikationer till tätorten och Göteborg. Skolan är belägen i Jörlanda centrum med närhet till hav och skog. Nuvarande skolbyggnad invigdes 1965 och därefter har tillbyggnader skett vid flera tillfällen.

Jörlandaskolan är en kommunal grundskola med verksamhet med cirka 265 elever i förskoleklass till årskurs 6 och fritidshem samt fritidsklubb. På skolan arbetar ca 40 vuxna. 

Vi på Jörlandaskolan strävar efter att alla skall känna sig trygga och trivas. Genom ett  främjande och förebyggande arbete kring värdegrund och förhållningssätt skapar vi förutsättningar för att nå målet. Ett exempel på förebyggande åtgärd är Rastverksamheten. Rastverksamheten bidrar till att skapa relationer mellan eleverna, skapa möjligheter för elever att delta i rörelseaktiviteter och förbättra den fysiska och psykosociala utemiljön.

Vi utgår från att lärande sker i ett livslångt perspektiv, i olika situationer och under hela dagen. Vi arbetar för att alla elever ska känna motivation, vara delaktiga och lära sig ta ansvar för sitt lärande och sin utveckling. Utvecklingssamtalet är ett exempel på detta arbete och ger möjlighet för elev och vårdnadshavare till delaktighet. Vårdnadshavares delaktighet är viktigt för att skapa en god arbetsmiljö, där alla elever trivs, lär sig och utvecklas. 

Schema

Här hittar du schema för Jörlandaskolan. Välj skola och klass för se önskat schema.

Schema för Jörlandaskolan Länk till annan webbplats.

Veckans måltider

Du kan ta del av veckans matsedel på skolmatens webbplats eller ladda ner appen Skolmaten till din telefon. Appen hittar du i App Store eller Google Play.

Veckans matsedel på skolmaten.se Länk till annan webbplats.

Om du är nyfiken på att veta mer om hur vi arbetar med skolmaten, läs mer här:

Mat i grundskolan

Frånvaroanmälan för grundskolan

Information om hur du gör en frånvaroanmälan hittar du på sidan för frånvaro och ledighet.

Vid sjukdom eller kortare frånvaro av annat slag, exempelvis tandläkarbesök, måste frånvaron anmälas till skolan. Det gör du som vårdnadshavare i Skola24.

Anmäl frånvaro på Skola24 Länk till annan webbplats.

Kontakta Jörlandaskolan

För att komma i kontakt med Jörlandaskolan, kontakta kommunens kontaktcenter så guidar de dig till rätt person, antingen via telefon eller vår e-tjänst.

Telefon: 0303-73 00 00

Kontakta oss

Solen F-2
0303-73 84 16
0706-83 84 16

Virvelvinden F-2
0303-73 84 19
0706-62 84 19

Regnbågen F-2
0303-73 52 01
0706-86 52 01

Stjärnan + klubben
0303-73 84 66
0767-73 90 38

Besöksadress

Jörlandaskolan
Novavägen
444 65 Jörlanda

Postadress

Stenungsund kommun
Jörlandaskolan
444 82 Stenungsund

Vägbeskrivning till Jörlandaskolan

Sidan uppdaterad: 2024-05-21

Hjälpte informationen på sidan?


Beskriv vad som felaktigt eller saknades

Ange din e-postadress om du vill ha återkoppling
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan offentlighetsprincipen.